Hairextensions

INVISIBLE WEAVE TECHNIEK

INVISIBLE WEAVE

Het is zover!  Onze langverwachte invisible weaving techniek is er. 

Na enkele maanden testen kunnen we zeggen dat deze techniek de beste op de hairextenions markt is. 

We plaatsen de wefts “invisible” in het haar doormiddel van een naaitechniek op machinaal geweven wefts. Het grote verschil met de “LA Weave Techniek” is dat je bij het maken van een staart geen banden en nanorings kan zien zitten. Voor een fijne haardos is dit de perfecte oplossing om meer volume of lengte te creëren. Bovendien is deze techniek niet schadelijk voor je eigen haar.

De banden worden met een speciale blending techniek ingekleurd naar je naturelle uitgroei. Zo kan je nooit nog een kleurverschil zien. 

Deze zelfontwikkelde techniek wordt exclusief in ons Mayacoba salon geplaatst. Een band plaatsen duurt een half uur en moet om de 8 weken herplaatst worden. 

Deze techniek kost 30 € per band. 

Blending hairwefts met toner kost 30 €

LA WEAVE

De “LA WEAVE” techniek is onze 2 de optie. Bij deze techniek worden de wefts, (1, 2 of 3 banden) opgenaaid op kleine nanorings met silicone bescherming. Deze techniek is veilig en super snel. Een band herplaatsen duurt 15 minuten en moet om de 8 weken herplaatst worden.

Deze techniek is ideaal om volume te plaatsen alsook te verlengen met meerdere banden. De haarwortel wordt niet uit zijn natuurlijk groeirichting getrokken.  Omdat we geen schade willen aan de natuurlijke haardos gaan we in samenspraak met de klant uitvoering de lengte en hoeveelheid bespreken. 

Deze techniek kost 20 € per band. 


Onderhoud extensions

  • Gebruik enkel professionele producten ( geen sulfaten, silicone en parabenen)  om je haar te wassen en extra voeding te geven. Shampoo gebruik je enkel op de haarwortels en niet op de extensions. Masker, conditioner en een hydraterende olie zijn noodzakelijk. Deze gebruik je op de haarlengtes.
  • Ga nooit slapen met nat haar en was het niet ondersteboven.
  • Gebruik een zachte borstel of tangle teezer en kam het haar 2 x per dag voorzichtig uit. 
  • Doe het haar in een staart, dot of vlecht om te slapen. Door de wrijving met je kussen kan het haar sneller splitsen. 
  • Chemische processen zoals kleuren, ontkleuren en permanente gaan het haar aantasten en kapotmaken. Wij raden dit ten sterkste af. Als je het laat kleuren laat je dan professioneel adviseren in ons salon. Een toner kan wel gebruikt worden. 
  • Onze hairwefts zijn geschikt om met warmte bewerkt te worden mits gebruik van een hittebeschermer. Deze behandingen kunnen splitsingen en droogte op de punten veroorzaken. 
  • Je kan op reis gaan met je hairextensions maar we raden niet aan om in zout of chloor water te zwemmen. Je kan best je haar na contact met het water onmiddellijk uitspoelen en goed verzorgen. Ook voor de zon gebruik je best en kleurbeschermer.
  • De hairwefts moeten om de 8 weken bijgewerkt worden en kunnen hergebruikt worden. 
  • Het haar zal natuurlijk verslijten en na verloop van tijd vervangen moeten worden.

 

Onze haarsoorten en prijzen.

Onze passie en ambitie is om mooi en gezond haar te creëren met behulp van onze natuurlijke wefts in combinatie met voedingssupplementen. Door stress, hormonale problemen, diëten, slechte verzorging of haarkleuring,… kampen er veel vrouwen met haaruitval. Als ervaringsdeskundige ondervond ik dat de meeste haarverlengingstechnieken nog meer schade aan het reeds kwetsbare haar aanbrachten. Het probleem fascineerde mij en ik besloot hiervoor een oplossing te zoeken. Ik creëerde een  onschadelijke techniek om hairwefts in broos haar te plaatsen welke geen impact heeft op de haarwortel. Hiervoor importeer ik Braziliaans, Russisch/Mongools en Slavisch haar rechtstreeks uit de fabriek. Opvolging en het juiste advies zijn noodzakelijk. 

Onze haarsoorten:

Maya and Mellow 

* Russisch/Mongools of Slavisch haar, double drawn, cuticle intact, remy, topkwaliteit,  boterzacht en zeer lang houdbaar. 

Volume 40 cm – 50 gram 250 €
Verlenging 60 cm – 100  gram 600 €

* Brazilaans golvend of gekruld haar 

Verlenging 50 cm – 100 gram 500 €

Prijzen zijn zonder plaatsing en afwerking.

Openingsuren: 

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: gesloten

Contact

Snellegemsestraat 12, 8210 Zedelgem

+32 496 46 68 70

+32 50 69 17 72