Hairextensions

Gorgeous hair is the best revenge

Onze passie

Onze passie en ambitie is om mooi en gezond haar te creëren met behulp van onze Russische hair wefts in combinatie met voedingssupplementen. Door stress, hormonale problemen, diëten, slechte verzorging of haarkleuring,… kampen er veel vrouwen met haaruitval. Als ervaringsdeskundige ondervond ik dat de meeste haarverlengingstechnieken nog meer schade aan het reeds kwetsbare haar aanbrachten. Het probleem fascineerde mij en ik besloot hiervoor een oplossing te zoeken. Ik creëerde een  onschadelijke techniek om hairwefts in broos haar te plaatsen welke geen impact heeft op de haarwortel. Hiervoor importeer ik Braziliaans en Russisch haar rechtstreeks uit de fabriek. Opvolging en het juiste advies zijn noodzakelijk. Je kan in onze concept store de hairwefts laten plaatsen, kleuren en onderhouden. De hairwefts worden ook groothandel verdeeld aan verschillende kapsalons die bij ons opgeleid zijn om de zelfde onschadelijke techniek toe te passen. 

Onderhoud extensions

  • Gebruik enkel professionele producten ( geen sulfaten, silicone en parabenen)  om je haar te wassen en extra voeding te geven. Shampoo gebruik je enkel op de haarwortels en niet op de extensions. Masker, conditioner en een hydraterende olie zijn noodzakelijk. Deze gebruik je op de haarlengtes.
  • Ga nooit slapen met nat haar en was het niet ondersteboven.
  • Gebruik een zachte borstel of tangle teezer en kam het haar 2 x per dag voorzichtig uit. 
  • Doe het haar in een staart, dot of vlecht om te slapen. Door de wrijving met je kussen kan het haar sneller splitsen. 
  • Chemische processen zoals kleuren, ontkleuren en permanente gaan het haar aantasten en kapotmaken. Wij raden dit ten sterkste af. Als je het laat kleuren laat je dan professioneel adviseren in ons salon. Een toner kan wel gebruikt worden. 
  • Onze hairwefts zijn geschikt om te stylen, brushen, krullen, steamen,… maar er moet wel een hittebeschermer gebruikt worden. Deze behandingen kunnen splitsingen en droogte op de punten veroorzaken. 
  • Je kan op reis gaan met je hairextensions maar we raden niet aan om in zout of chloor water te zwemmen. Je kan best je haar na contact met het water onmiddellijk uitspoelen en goed verzorgen. Ook voor de zon gebruik je best en kleurbeschermer en draag je haar in een dot. 
  • De hairwefts moeten om de 8 weken bijgewerkt worden en kunnen hergebruikt worden. De bijwerking is afhankelijk van je eigen haargroei.
  • Het haar zal natuurlijk verslijten en na verloop van tijd vervangen moeten worden. Wij geven geen garantie op dit menselijk product. De duurzaamheid van het haar hangt af van het aantal wasbeurten, kleur en verzorging. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het haar 8 – 15 maand houdbaar is.

 

 

Maya silk hair colours

De boterzachte haarstukken zijn 100% natuurlijk, remy en double drawn. Wij hebben een 20-tal kleuren en balayages in stock in verschillende lengtes. De wefts zijn 8-12 maand herbruikbaar.

Hangplat decoratie

Secret weave

De weave techniek is waar de weft op kleine silicone nanorings genaaid wordt zonder druk op de haarwortel te geven of het haar uit zijn natuurlijke groeirichting te trekken. Lengtes en hoeveelheid wordt bepaald op basis van de conditie van je natuurlijke haar. Deze techniek moet om de 8 weken bijgewerkt worden en is in slechts 1 uurtje tijd geplaatst.

Openingsuren: 

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: gesloten

Contact

Snellegemsestraat 12, 8210 Zedelgem

+32 496 46 68 70

+32 50 69 17 72